Marta Escudero Albor

Nascuda a Benicarló el 1976. La seua formació engloba l’àmbit de les ciències i el social: és llicenciada en Ciències Biològiques i també tècnica superior en Integració Social.

El seu treball s’ha desenvolupat majoritàriament l’àmbit sanitari. Primer com a becària d’investigació a la Facultat de Medicina de la Universitat de València i posteriorment, com Especialista en aplicacions clíniques a una multinacional farmacèutica amb seu a Madrid. També ha treballat com a dietista en dos centres propis de nutrició i dietètica ubicats a Benicarló i a Vinaròs.

Ha estat portaveu local de Compromís Benicarló, membre de l’executiva comarcal de Compromís Maestrat-Els Ports i membre de l’Executiva Nacional del Bloc Nacionalista Valencià. Actualment, és membre de l’executiva local i comarcal de Més-Compromís.

Va encapçalar la llista municipal Compromís-ERPV a les eleccions municipals de maig del 2015, formant part de l’equip de govern a la legislatura 2015-2019 i assumint les regidories de Benestar Social, Sanitat, Recursos Humans, Serveis Informàtics i Normalització Lingüística.

A les eleccions municipals del 2019 va ser novament cap de llista de la candidatura de Compromís Benicarló i actualment és la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Benicarló.

Candidatura