Ivan del Castillo Àvila

Ivan, de 31 anys, està molt vinculat a l’àmbit socioeducatiu, de l’oci educatiu i de les polítiques de joventut; actualment treballa com a Educador Social de l’Equip d’Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat Alt Maestrat, com a responsable del servei de prevenció i intervenció amb famílies i del servei d’infància i adolescència.
 
És graduat en Educació Primària amb menció d’Educació Física per la URV, graduat en Educació Social amb menció d’Infància i Adolescència per la UOC i màster interuniversitari en Joventut i Societat. A més a més, és una de les 3 professionals en el País Valencià acreditat com a Formador de formadors en Informació Juvenil per l’Agència Europea d’Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA).
 
Molt actiu en el món associatiu de la nostra ciutat, és vicepresident segon de la Falla Mercat Vell, membre de la penya l’Arjup, membre de l’associació musical The Benicarló Youth i membre del Casal Popular La Pastora. Fora de Benicarló, lluita per l’activisme en valencià per mitjà d’Escola Valenciana.
 
Ha treballat a Benicarló com a Informador Juvenil en el Centre d’Informació Juvenil de Benicarló (CIAJ), com a monitor en el programa Generacció, com a monitor i coordinador de l’Escola d’Estiu Municipal i com a tècnic de suport de Xarxa Jove, un programa de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). A més a més, ha treballat com a tècnic de joventut en la Mancomunitat Baix Maestrat i en l’Ajuntament de Vinaròs. En 2022 dona un viratge a la seua trajectòria professional i s’incorpora temporalment a l’Ajuntament de Benicarló fins a obtenir la plaça en propietat com a Educador Social en la Mancomunitat Alt Maestrat.
 
Pel que fa a la trajectòria política, Ivan ha estat membre de la candidatura municipal 2019, ha estat secretari comarcal de Joves PV Maestrat – els Ports i en l’actualitat és Conseller Nacional de Compromís, així com secretari comarcal de Més Compromís – Maestrat/Ports.

Candidatura