Josep Lluís Segura Monterde

Nascut a Vinaròs al 1970, viu a Benicarló des de 1997. És Llicenciat en Educació Física per la Universitat de València i Diplomat en Fisioteràpia. En l’actualitat és Assessor d’Educació Física al CEFIRE de l’àmbit Artisticoexpressiu de la Conselleria d’Educació. Ha estat regidor de Compromís per Benicarló la legislatura 2019-2023.

Ha col·laborat durant vàries temporades com a preparador físic del Club Handbol Benicarló i en la seua escola esportiva. També ha exercit de Coordinador d’Esports al Patronat Municipal d’Esports de Vinaròs.

Ha ocupat llocs de representació en l’àmbit educatiu, com a secretari de l’AMPA del CEIP M. Ródenas de Benicarló, com a representant dels pares i mares al Consell Escolar del CEIP M. Ródenas i al Consell Escolar de l’IES Joan Coromines de Benicarló i representant del professorat Consell Escolar Ramón Cid.

L’any 2009 va ser nomenat Majoral de la Confraria de Sant Antoni Abat i els anys 2010, 2011 i 2012 va exercir com a Secretari de l’entitat.

Esportista en actiu, la seua gran afició és l’atletisme i és habitual veure’l córrer pels carrers de Benicarló i comarca. També és un habitual de les piscines de tota Espanya, seguint a les seues filles amb el Club Natació Benicarló del que és soci.

Candidatura