Raül Burriel Calvet

És Psicòleg del Treball i les Organitzacions, amb formació en mètodes d’enquesta i anàlisi de dades, ocupació i gestió de projectes.

Té 20 anys d’experiència com a tècnic d’ocupació a la Universitat Jaume I, en el disseny i realització d’enquestes i en l’anàlisi i elaboració d’informes sobre la inserció professional dels titulats i titulades universitaris.

En el seu treball també es dedica al disseny i implementació de formació per a la millora de l’ocupabilitat i durant tres anys ha estat Professor Associat del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia, impartint docència en Psicologia dels Grups i Psicologia Social en els Graus de Psicologia, Infermeria i Relacions Laborals i en el Màster en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos Humans.

També té experiència en projectes europeus (elaborant projectes i assessorant sobre metodologia de recollida de dades i anàlisi territorial) i en comunicació i xarxes socials.

Participa en grups de treball, jornades, congressos, seminaris, debats, sessions formatives, etc. i publicacions nacionals i internacionals sobre la inserció laboral dels universitaris.

Col·labora de manera activa en diverses organitzacions no lucratives de l’àmbit professional de la psicologia i dels drets civils, en les que desenvolupa càrrecs de responsabilitat i lideratge de projectes.

Candidatura