La candidata Núria Isern es fixa la creació d’un Casal Jove per Benicarló entre els objectius de la pròxima legislatura

“Aquesta idea es repeteix entre les propostes que hem rebut de la ciutadania i trobem necessari intervenir per a reubicar les associacions assistencials de l’edifici Irta i crear allà un espai de trobada, per a fer tallers i disposar d’informació del seu interés”, ha dit Isern

La candidata a l’alcaldia de Benicarló, Núria Isern, ha anunciat que entre els projectes que la coalició vol materialitzar la pròxima legislatura es defensarà la creació d’un espai o casal jove a l’edifici Irta, després de negociar amb la Fundació propietària la seua adquisició.

 

“Volem millorar els serveis que es presten als joves. Necessiten un espai de convivència, de trobada, on es facen tallers, puguen accedir a informació, alternatives formatives, disposar d’ordinadors i tutors. Fins a cinc dels suggeriments rebuts a partir del formulari obert a la ciutadania per enviar contribucions per al programa electoral a Comprom.is/actua, ens assenyalen la necessitat de crear un casal per a la joventut. Ho veiem necessari, urgent i possible”, ha assenyalat Núria Isern.