Isern: “Compromís és la garantia que al proper Govern es farà amb la Sanitat com es va fer amb l’educació i es contractaran més professionals”

Vicent Marzà du fins Benicarló propostes per rellançar la Sanitat, el Territori i la Mobilitat. “Núria Isern serà la garantia que des del Govern de Benicarló s’obtenen amb celeritat els terrenys necessaris per a la futura escola”, diu a Benicarló l’exconseller i candidat per Castelló

BENICARLÓ, 22 de maig de 2023 

La candidata a l’alcaldia per Compromís, Núria Isern, ha reivindicat el paper de Compromís a les institucions com l’Ajuntament de Benicarló o la Generalitat “on s’ha notat quan Compromís estava al seu govern i quan no”, ha dit i ha destacat el paper de Marta Escudero i Josep Lluís Segura a l’Ajuntament.

Per tot això Isern ha demanat als electors “que confieu amb nosaltres ja que farem polítiques per a les persones i recordeu la frase de Fuster de que ‘tota la política que no fem nosaltres la faran en contra de nosaltres’. Teniu-ho en compte el 28-M, animeu a la gent que vaja a votar i que trien Compromís”.

El cap de llista de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha detallat algunes de les propostes pel Maestrat que passen per la generació d’ocupació, lluita contra el canvi climàtic, transport, polítiques territorials, millora dels serveis públics i també a conversar amb els assistents i recollir preguntes i suggeriments. Així Marzà ha explicat que Compromís prioritzarà un Pla de xoc per l’Atenció Primària per tal que tinga més recursos econòmics i humans, el que implicarà la contractació de més personal com ja vam fer a l’educació per tal que tinguen més temps per atendre a les persones. Un altre dels puntals serà el reforç de l’atenció domiciliària; la contractació de psicòlegs per tractar la salut mental als centres de salut i la creació d’una borsa d’habitatge i desplaçaments per als professionals per tal de millorar la situació a l’Hospital comarcal i que els professionals ocupen aquestes places que no s’estan cobrint fins ara. “Cal donar les condicions per millorar l’atenció, que puguen vindre i fins i tot viure ací i la gent del Maestrat tinga els mateixos drets i qualitat en els serveis que la que puguen tindre a les capitals”, ha dit.

L’ex conseller va recordar la ingent tasca realitzada des de la Generalitat per tal d’invertir la tendència ideològica que exercia el Partit Popular amb l’educació pública i els serveis, debilitant-los i enviant a l’atur a milers de professionals, cosa que va corregir el Govern del Botànic. “Eixa és la gran diferència del que ens juguem el dia 28, que tornen els que enviaven a l’atur a la gent o als que estan fent avançar la construcció d’escoles o de professionals. Núria serà la millor garantia que que des del Govern de Benicarló s’obtenen amb celeritat els terrenys necessaris per a la futura escola”, ha conclòs.