Diumenge tots a votar ‘per un Benicarló viu, amable, habitable i de futur’

BENICARLÓ, 26 de maig de 2023 

El meu primer acte en el que vaig coincidir amb la resta de candidats a les eleccions va ser a la inauguració de la festa de carxofa d’enguany, allà pel gener. Era, aleshores, una completa desconeguda en aquest camp. No així en el del voluntariat, en la meua feina, o en la Comissió de Festes, per citar alguns llocs on he estat implicada fins ara. Vaig voler sortir d’aquella carpa animant als candidats a fer-nos una foto de grup i abraçar-nos i prometre que treballaríem pel be del poble, fora quin fora el resultat.

Per canviar les coses grises del poble que no ens agraden, hem d’estar allà on es prenen les decissions i eixe lloc és al saló de plens de l’Ajuntament i a les juntes de govern, influint en les decisions, el seu funcionament i en les inversions que es fan. Per això vaig donar este pas, que per a mi no ha estat fàcil.

Crec sincerament que els últims anys s’han caracteritzat per una inèrcia cap a cap lloc en concret. Manca un model de ciutat. Ha donat la sensació que no hi ha hagut ningú al volant. Que les poques actuacions s’han fet de una forma poc meditada, sense escoltar, sense consens i s’han eludit el treball, les telefonades i la reivindicació per tal d’aconseguir inversions per a la localitat, com si han fet les poblacions veïnes. Els futurs regidors i regidores ens trobarem amb un Benicarló en obres, marcades per les presses del calendari pels fons europeus i per voler presentar-se amb treballs en marxa a la cita electoral. Queda per veure quina serà l’herència de la gestió. Ho afrontarem.

Acabem avui una campanya molt intensa, on la gent de Compromís hem estat presents al carrer, parlant amb les entitats que ho necessitaven (Club de Natació, Associació Musical, Comerciants, Coral i diversos col·lectius i associacions), oferint-los la nostra ajuda i idees, incorporant les seues peticions al programa, que vam obrir al conjunt de la ciutadania a través d’un procés de comunicació amb els veïns que volem mantindre, donat els bons resultats obtinguts.

Volem que el nostre pas per l’Ajuntament no passe desapercebut. Volem construir col·lectivament un Benicarló per a les persones, on es cuide d’elles, la seua qualitat de vida, millorant els serveis que reben. Volem recuperar l’alegria i el dinamisme que tenia la nostra localitat i ens esmerarem en impulsar la industria, la cultura, però molt especial el medi ambient davant la crítica situació en la que ens trobem pel canvi climàtic. Treballarem des del respecte i sempre amb l’objectiu de buscar el millor per al poble, buscant el consens per abordar els reptes més urgents que tenim al davant, com son la piscina, l’Auditori, els terrenys de la nova escola o el benestar de les persones.

Treballarem per la igualtat, la inclusio i la diversitat de les persones. Amb transparència cap a la ciutadania i sense fer un pas enrere en materia de drets i llibertats. Farem que els nostres joves i majors recuperen el dinamisme. Treballarem amb ‘voluntat política i escolta activa’, per tot el que importa: Benicarló i la ciutadania.

Compto amb tu per pintar el gris de colors.

Per fer un Benicarló viu, amable, habitable i de futur

Núria Isern, candidata a l’alcaldia per Compromís