Compromís fa un balanç positiu dels resultats i treballarà per formar un govern que torne a il·lusionar a la població

La coalició celebra l’augment del recolzament després d’una campanya tant llarga, intensa i amb la participació de fins a set formacions 

BENICARLÓ, 28 de maig de 2023

Compromís per Benicarló ha expressat la seua satisfacció i fa un balanç positiu dels resultats obtinguts a les darreres eleccions locals, on la formació ha augmentat en número de regidors i recolzament popular.

La candidata a l’alcaldia per Compromís, Núria Isern, ha assenyalat que s’esforçarà per formar un govern i defensar posicions “que torne a il·lusionar a la població, on es treballe de forma intensa en posar solució als problemes més prioritaris que patim” i ha recordat que “Benicarló té determinades actuacions enquistades a les que cal trobar una solució de forma urgent”. Per Isern “toca ara aplicar-nos de valent per a fer del nou Ajuntament el revulsiu que necessita la societat, amb diàleg i transparència, aconseguir inversions a les diferents administracions i millorar la qualitat de vida i el progrés dels nostres veïns i veïnes”.

Compromís ha augmentat en un 28% els seus resultats a Benicarló, fins els 1.366 vots, el que els sitúa com a quarta força política. “No només hem aguantat l’entrada de noves forces, l’augment en la participació, sinó que hem augmentat en representació, fruit de la bona oposició realitzada en els darrers quatre anys per Marta Escudero i Josep Lluis Segura i una campanya a peu de carrer explicant les nostres propostes a la ciutadania”.

Compromís analitzarà amb el seu col·lectiu local el seu posicionament davant possibles pactes i l’acció política a dur en els pròxims quatre anys.