Una cançó de la cupletista del Paral·lel Glòria Ribera, serà la sintonia de la campanya de Núria Isern per a l’alcaldia

Núria Isern: “Agraeixo el regal d’aquesta artistassa i hem decidit fer uns arranjaments amb creadors locals com Michel Senar per fer-la servir reforçant la campanya a l’alcaldia 

BENICARLÓ, 15 de maig de 2023 

Una cançó de l’artista Glòria Ribera ressona ja a les ràdios, xarxes socials i actes electorals de la candidatura de Compromís a l’alcaldia de Benicarló que encapçal·la Núria Isern. “Per alcaldable arnaueta…” diu l’entradeta d’aquesta cançó d’una artista total com la Glòria, que com destaca la premsa estatal està revolucionant la sala barcelonina d’El Molino.

La candidata ha agraït el regal de l’artista nascuda a Guissona (Lleida), considerada una de les noves vedets i cupletista que està revolucionant el Paral·lel   tot i la seua joventut. Amb un català lleidatà, molt pròxim, ha fet una lletra que parla en termes com “compromís, igualtat, proximitat, consens o il·lusió”,alguns dels eixos de la campanya d’Isern a l’alcaldia.

El discjockey i productor local, Michel Senar, ha donat una volta a la peça, per tal de fer-la més ballable i actual, incorporant una base musical i dolçaines i donant com a fruit una peça més moderna, sorprenent i enganxosa. “És d’una gran originalitat que una candidata a l’alcaldia de Benicarló incorpore una cançó pròpia per a la seua candidatura. Una cançó que recorda Rosalía o la Billie Eilish, mesclant allò tradicional com és el couplé o la dolçaina amb ritmes moderns”.

 

Fins i tot el nostre candidat a la Presidència i reconegut ballador, Joan Baldoví, es va animar a ballar-la en l’acte de presentació de la candidatura benicarlanda.

La cançó es pot descarregar al web www.nuriaisern.info

https://bit.ly/41AbzAH

PER ALCALDABLE ARNAUETA

PER ALCALDABLE ARNAUETA

VE A SACSEJAR LO GOVERN

DE COMPROMIS NE TE MOLT

VOTEU A LA NÚRIA ISERN

VOTEU A LA NÚRIA ISERN

PER ALCALDABLE ARNAUETA

POLÍTIQUES DE CONFIANÇA

POLÍTIQUES DE CONFIANÇA

MOS PORTARAN LA IGUALTAT

INICIATIVES PLURALS I

GOVERN DE PROXIMITAT

GOVERN DE PROXIMITAT I

POLÍTIQUES DE CONFIANÇA

AMB TU PODREM FER-HO POSSIBLE

AMB TU PODREM FER-HO POSSIBLE

SENSE TU NO HI HA CONSENS

VOLEM CUIDAR EL NOSTRE POBLE

NO PODEM PERDRE MÉS TEMPS

NO PODEM PERDRE MÉS TEMPS

AMB TU PODREM FER-HO POSSIBLE

BENICARLÓ NECESSITE

BENICARLÓ NECESSITE

UN GIR I MOLTA IL·LUSIÓ

DONES CARXOFES I CANVIS

PINTEM EL GRIS DE COLOR

PINTEM EL GRIS DE COLOR

BENICARLÓ HO NECESSITE